Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Folyamatos piacorientált innováció és technológiai fejlesztés a RIGO Kft-nél

Innováció a gépgyártásban címmel Martfűn rendezték meg a Magyarok a Piacon Klub legutóbbi rendezvényét, 2021. 06. 17-18-án. A találkozó házigazdája ezúttal a martfűi RIGO Kft. volt.

A vendégeket Essősy Zsombor klubelnök köszöntötte, majd a programot Rigó Zoltán, a RIGO Kft. tulajdonosa nyitotta meg cégbemutató előadásával, amit gyárlátogatás követett.

Rigó Zoltán ügyvezető igazgató a szerszámgyártással foglalkozó, 1990-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás, a RIGO Kft. alapítója. A társaság fő tevékenysége a szerszámgyártás, amelynek keretében, Magyarországon egyedüliként, saját fejlesztésű könyvkötőgépek és papírvágógépek gyártását végzi. A RIGO Kft. büszke az elmúlt években elért sikereire, a Magyar Termék Nagydíj és az Innovációs Díj elismeréseire.

A társaság árbevételének növekedését a folyamatos piacorientált innováció és technológiai fejlesztés eredményezte. A világszerte jól ismert és keresett könyvkötőgép-család tervezését, gyártását, fejlesztését, valamint az elektronikus vezérlés tervezését, kivitelezését, a teljes folyamatot a martfűi cég végzi.

A Magyarok a Piacon Klub a kiemelkedően teljesítő magyar vállalkozók üzleti klubja.

A 2010-ben alapított klub célkitűzése a meghatározó magyar vállalkozói középréteg összetartozásának megerősítése. Rendszeres összejöveteleikkel segítik a vállalkozótársak közötti kapcsolatok elmélyítését és a közvetlen információáramlást.

Közösségük tagjai olyan nyitott, magyar vállalattulajdonosok és vezetők, akik mögött komoly gazdasági gyakorlat és üzleti tudás áll, illetve akik keresik a személyes és vállalati eredményességüket egyaránt támogató inspirációt, üzleti kapcsolatokat és tapasztalatokat.

Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnöke a szellemi tulajdon védelmének fontosságáról tartott előadást, majd Varga Dénes, a Varga Flexo Kft. ügyvezető igazgatója számolt be saját gyártású gépei fejlesztési folyamatairól.

A Magyarok a Piacon Klub, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával létrejött, kétnapos rendezvényének fókuszában az innováció állt. A program a kötetlen szakmai egyeztetésre is lehetőséget kínált a résztvevő vállalkozások képviselői számára Martfűn, a RIGO KFT-nél.

 

Herbályné Kalmár Irén

 

 Tovább a képekhez >>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város