24. Tisza-Kupa Országos Rejtvényfejtő Verseny Martfűn

Idén 24. alkalommal rendeztük meg a Martfűi Ünnepi Napok nyitórendezvényeként a Tisza-Kupa Országos Rejtvényfejtő Versenyt a MQartfű Városi Művelődési Központban, 2021. augusztus 14-én.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy minden évben helyt adhatunk ennek a rangos eseménynek, amelyre rendszeresen nagy számmal – több, mint 100 versenyző – érkeznek hozzánk az ország minden részéből a rejtvényfejtés rajongói, hogy négy kategóriában (kezdő, haladó, mesterjelölt, mester) mérjék össze tudásukat egyéni versenyben.

Így volt ez alkalommal is, 124 rejtvénykedvelő küzdött meg a kupákért intézményünk termeiben.

Ebben a járványtól sújtotta évben mindössze két alkalommal tudott versenyt rendezni a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete. Így mi lehettünk az idén a harmadik helyszín. Nagyon várták a résztvevők az alkalmat. Szeretnek nálunk versenyezni, értékelik a város szépségeit, intézményünk adottságait, a szervezés színvonalát.

A rendezvényt Szekeres Mónika Gizella önkormányzati képviselő nyitotta meg kedves szavakkal. A rejtvényfejtőknek jó versenyzést kívánt, hangsúlyozva, hogy mindenki nyert, aki eljött erre a versenyre, hiszen egy kellemes délutánt tölthet el kedvenc hobbijának hódolva, jó társaságban!

A Városi Könyvtár Rejtvényfejtő Klubjának tagjai szépen teljesítettek különböző kategóriákban. Kiemelkedő eredményt, 2. helyezést ért el mester kategóriában klubunk volt vezetője, Bakos András. Mindannyiuknak szeretettel gratulálunk az eredményekhez.

Városunk minden kategória első három helyezettjét kupával és ajándékkönyvvel jutalmazza. Köszönjük a támogatást.

Jövőre is szeretettel várjuk a fejteni, versenyezni vágyókat.

Székácsné Tálas Gabriella

könyvtárvezető

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város