Az idei első ovis Grassroots Fesztivál Martfűn

Nagy örömmel szerveztük meg a cserkeszőlői és a martfűi kisfocistáknak és labdaimádó gyermekeinknek ezt a fergeteges délelőtti őszi fesztivált.

Mióta csatlakoztunk ehhez a tehetséggondozó programhoz, harmadjára lehettünk házigazdái az OTP Bank Bozsik-Program Grassroots Fesztiváljának, melynek szervezője a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A fesztivált Turnyánszkiné Enyedi Andrea intézményvezető és Farkas Roland sportcsoportvezető nyitotta meg a város műfüves pályáján.

Szeretettel fogadtuk a Cserkeszőlőről érkező ovisokat, akik a martfűi focistapalántákkal együtt egy közös zenés mozgással melegítették be izmaikat.

A rendezvény megszervezését és lebonyolítását a „Mozdulj” Munkaközösség lelkes tagjainak és Farkas Rolandnak köszönhettük. A focizás mellett a labdakezelés technikáját is gyakorolták a gyermekek, két focizás között pedig játékos ügyességi és ejtőernyős feladatokkal pihentettük őket.

A találkozó zárásaként búcsúzóul egy-egy sportszeletet kaptak a mozgásban elfáradt ovisok. Reméljük, hogy ebben a nevelési évben lesz még lehetőségünk Grassroots Fesztivált rendezni Martfűn.

Köszönjük Martfű Város Önkormányzatának támogatását és segítségét.

Bíró Gabriella

óvodapedagógus

OTP Bank Bozsik-Program

adminisztrátor

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város