Mindenki karácsonyfája – Családi szelfizési lehetőség szánnal, rénszarvassal

Martfűn hagyomány, hogy a város karácsonyfája az itt élők felajánlásaként díszíti a főteret. Több, a környezetét már kinövő fenyőfa útja ért ezzel a szép fejezettel véget. Ettől az évtől, egyelőre bérleti formában, ledes világítású szán, rénszarvas és kapuk is gazdagítják a főtér ünnepi díszeit.

Martfű Város Önkormányzata ezúttal is várta a felajánlásokat, hogy a karácsonyi ünnepkörben az idei évben is szép nagy, egészséges és formás fenyőfát öltöztethessenek ünnepi díszbe a Településüzemeltetési ágazat munkatársai a Városháza előtti téren. A fa kiválasztásakor most is fontos szempont volt, hogy a kivágását és a szállítását ne akadályozzák a közelében lévő épületek.

Az idei évben Muzsai Imre ajánlotta fel az eddig a Damjanich úti családi portáját ékesítő fenyőfát.

A szép fenyőfa kivágásában, szállításában és felállításában Szűcs Norbert segédkezett nagy kitartással és szakértelemmel. Tóth Ferenc irányításával ebben és a szintén hosszadalmas díszítési folyamatban is közreműködtek a Településüzemeltetési ágazat munkatársai.

Az önkormányzat szeretné, ha a díszkivilágítás részeként felállított szán, rénszarvas és kapuk is elnyernék az itt élők tetszését, és a szánba óvatosan beülve, sokan készítenének itt akár családi képeket is, ezzel kívánva áldott, békés ünnepeket szeretteiknek, ismerőseiknek.

Herbályné Kalmár Irén

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város