Dami Szalagavató 2021

Izgatottan készült a családias szalagavató rendezvényre a martfűi középiskola négy végzős osztálya. Elkészültek a tablóképek, osztályfotók, az osztályfőnököket meghatottan kísérték a Művelődési Központ dísztermébe a diákok.

– Ismét eltelt egy év, ismét célegyenesbe fordulnak tanítványaink, ismét szalagavatót ünnepeltünk. Sajnos ebben a tanévben sem köszönthettük a nagyközönség, a szülők bevonásával a végzős diákjainkat, de az ünnepség nem maradt el. Szigorúan, következetesen betartottuk a szabályokat, osztályközösségekben tűztünk szalagot, és a vendégeket is csak az éteren át üdvözöltük, de ebben a formában velünk lehettek – mondta el az idei rendhagyó szalagavatóról Molnár Aranka. A Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskolája és Kollégiuma igazgatónője minden osztályt Márai Sándor szavaival üdvözölt.

– Köszönöm a közös utazást! Kívánok az utazásra sok sikert, kiváló társakat, kitartást, jó tanulást, sok boldogságot, jó egészséget és sikeres bizonyítványokat!

"Nem szabad egyedül utazni. A magányos utazó kényszermunkát végez. Csak bizalmas és tapintatos társaságban szabad utazni. Egy érzékeny és fogékony lelkű nő, egy figyelmes és türelmes barát társasága megsokszorozza az utazás élményeit, fokozza a látnivalók színességét, segít megérteni mindazt, amit az út és a világ mutat."

Közös Damis utazásunk számtalan maradandó élményt ad. A kis kék szalag a célra, az összetartozásra, a Dami családjára, a Rátok váró vizsgákra figyelmeztet. Sok sikert mindehhez!

Hajrá Damisok!

Herbályné Kalmár Irén

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város