Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Újra pezseg az élet a Victory Klubban

Az évet egy Válogatott alapozó táborral kezdtük a Mátrában, ahol rendkívüli terhelést kaptak a versenyzők, remekül teljesítettek. Ezt követően január végén megtartottuk Martfűn a Victory Branch téli táborát, ahol közel 70 fővel dolgoztunk a 3 nap alatt. Versenyfelkészítés és vizsga gyakorlás volt a fókuszban.

A tábor utolsó napján 25-en vágtak neki a gyermek és felnőtt fokozatoknak. A közel 3 órás próbatételen önmagukat legyőzve, magas szintű küzdelmet tudtak produkálni a vizsgázók, miközben az akaratuk, jellemük az erős küzdelmeken keresztül nem összetört, hanem tovább épült! Gratulálunk Mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok! Tovább fejlődtetek és rajtatok keresztül, veletek mi, mindannyian!  

Tavasszal is tervezünk tábort Budapesten, illetve nyáron augusztusban ismét Martfűn tartjuk a Nyílt Branch táborunkat, ahol a karatét színes programokkal vegyítjük.

Februárban a néphagyományhoz híven mi is jelmezbe bújtunk Kengyelen és a budapesti dojo-ban, hogy elűzzük a telet. Nem volt kivétel, kicsik és nagyok mind jelmezbe és álarc mögé bújtak, majd rengeteg féle játékkal tettük élvezetessé a farsangi edzést.

Február elején volt lehetőségünk részt venni egy gyakorló versenyen Komáromban, ahol több indulónk is a dobogóra ért. Ezek a kis próbatételek kiváló alkalmak arra, hogy elindítsuk a gyerekeket a versenyzői pályán, megízleljék, milyen érzés ott állni és bizonyítani, remek tapasztalatszerzési alternatíva. Számos kihívás vár minket még ebben az évben, több platformon is igyekeznek majd képviselni és helyt állni a Victory Klub versenyzői.

Február 26-án Felnőtt Magyar Bajnokságon és Junior Országos Bajnokságon indulunk kiemelt létszámmal, 9 fővel. Márciusban Nyíradonyban lesz a Diákolimpia selejtezője, melynek döntőjét májusban tartják. Áprilisban Lengyelországba utazunk a Felnőtt Európa-bajnokságra. Várhatóan részt veszünk a Full contact VB-n Osaka-ban, Japánban és az utánpótlás EB-n júniusban, majd nyáron Bulgáriában készülünk a bolgár nemzeti válogatottal.

A Victory Branch folyamatosan bővül, már 6 helyszínen is vannak edzéseink: Martfű, Kengyel, Tiszaföldvár, Budapest, Halásztelek és Nagykáta.

Kengyelen és Tiszaföldváron karate edzésekkel várunk szeretettel mindenkit Sensei Búzás Gábor személyében, Martfűn pedig karatét és funkcionális köredzéseket tartunk minden korosztály számára. Elérhetőségek:

Stefanovics-Lesták Anita


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város