„TÉRSÉGÜNK KINCSEI” - TAVASZI FESZTIVÁL - Majális napi rendezvény Martfűn

Ünnepeljük a május beköszöntét, a tavaszt és a munka ünnepét azzal, hogy ismét találkozunk a MAJÁLIS NAPI RENDEZVÉNYEN, április 30-án és május 1-jén Martfűn, a Kikötő téren! Martfű Város Önkormányzata díjmentes programjain szeretettel várunk mindenkit, gyerkőcökkel, az egész családdal, kedvessel, barátokkal, gyertek, szórakozzunk együtt!

ÁPRILIS 30.-án SZOMBATON 16 órától a Városi Szabadidős Kör hagyományőrző fa- és sportjátékaival kapcsolódhatnak ki a fiatalabbak, 19 órától pedig a BUDAPEST SHOW BAND party- és rendezvényzenekar veszi birtokba a Kikötő tér színpadát. Látványos, táncos, energikus előadásmódú, lendületes műsorukban a 60-as évek Elvis rockabilly-jétől egészen a mai modern pop műfaj fénypontját képviselő Dua Lipa stílusú zenéig kaphatunk ízelítőt.

20 órától a FIRE FLOW TŰZZSONGLŐR csapat két levegőakrobatája és tűzzsonglőre idézi a hajdanvolt tábortüzek hangulatát, tűzbe hozva a nézőket.

MÁJUS 1.-jén VASÁRNAP délelőtt „Alföldi étkek főnek a fazékban”, idén ismét FŐZŐVERSENYRE várjuk a civil közösségeket, baráti társaságokat és a családokat. 10 órától zenei kívánságműsor szól a Majális Rádióban.

12 órakor, az ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓN dr. Papp Antal, Martfű Város polgármestere köszönti a vendégeket, majd sorra lépnek a színpadra városunk hagyományőrző művészeti csoportjai. Ezúttal a Dalma Dance Club, a Kossuth úti Nyugdíjasklub Népdalköre, a Martfű Néptáncegyüttes, Szűcs János és zenekara valamint a Victory Martfűi Kyokushin Karateklub előadását, bemutatóját láthatjuk.

14.30-tól, a főzőverseny eredményhirdetését követően ÚJVÁRI MARIKA és JENEI GÁBOR nóta és operett műsorát láthatjuk, 15 órától GYERMEKMŰSOROK: gólyalábasok és óriás buborékfújók szórakoztatják a kicsiket.

16.30-tól SZEKERES ADRIENN lélekből fakadó dalaival töltődhetünk fel, majd 18 órától SZABÓ ÁDÁM zenész, énekes, harmonikás műsora zárja a martfűi, majális napi rendezvényt.

Kísérőprogramként Greznár László vidámparkja, népi mesterségek bemutatója, kézműves játszóházak, kirakodóvásár, a térség termékeinek bemutatója és vására és íjászat is szórakoztatja a látogatókat.

A rendezvény fő támogatói: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, Martfű Város Önkormányzata.

Díjmentes programjainkra szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Herbályné Kalmár IrénMinden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város