Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Pályázati felhívás felnőtt háziorvosi praxis működtetésére

Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet Martfű II. számú háziorvosi körzetében a területi ellátási kötelezettséggel járó felnőtt háziorvosi szolgálat személyes közreműködéssel, vállalkozási (egyéni vagy társas) formában történő ellátására és a hozzá tartozó iskola-egyészségügyi szolgáltatásra. A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos, érdemi pályázat elbírálásáig.

A praxis 2021. január 1. napjától nyugdíjazás miatt betöltetlen, a körzet lakosságának ellátása jelenleg helyettesítéssel történik. A praxisjog térítésmentesen szerezhető meg.

A munkavégzés helye a Dr. Zentay Márton Egészségügyi Központ. A praxis betölthető a feladat-ellátási szerződés megkötését, valamint az egészségügyi szolgáltatási tevékenység folytatására vonatkozó praxisengedély alapján a NEAK-kal megkötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően azonnal.

A nyertes pályázóval határozatlan időtartamra, de legalább 5 évre szóló feladatellátási szerződés megkötésére kerül sor.

Az ellátandó lakosságszám a pályázat meghirdetésekor 1864 fő.

Pályázati feltételek, a pályázattal kapcsolatos további információk Martfű Város Önkormányzatának honlapján (www.martfu.hu) és az Országos Kórházi Főigazgatóság weboldalán (www.oali.hu) érhetők el.

Pályázati felhívás>>>

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város