Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Évet értékelt a MÚTK

2023. február 4-én a Martfűi Úszó és Triatlon Klub versenyzőié volt a főszerep Martfűn. A városunk kulturális intézményében rendezett hagyományos évértékelő gálájukon a tavalyi évi teljesítményükért méltatták a sportolókat, csapatokat, az edzőket és a klub támogatóit is.

Megjutalmazták a versenyzőket, ajándékot kaptak a legszorgalmasabbak és sok tombolanyeremény is gazdára talált. Az elmúlt évben elért eredményeiket képes összefoglalóban is felsorakoztatták, a sportközösség a versenyeken és edzéseken megörökített felvételekből összeállított kisfilmeken keresztül mutatta be a klub életét.

A gála vendégeit Tóthné Jenei Andrea üdvözölte szeretettel, aki több éve segíti a klubot triatlonos anyukaként. Külön köszöntötte dr. Papp Antal polgármestert, a képviselő-testület tagjait és Herczeg Zsolt országgyűlési képviselőt.

Taps köszöntötte a gála főszereplőit, a sportoló fiatalokat és a klub elnökségének tagjait, Csüllögné Némedi Gyöngyit, Burjánné Erős Anitát, Jeneses-Grúber Anitát, Forgács Józsefet és a klub elnökét, Balogh Józsefet.

A Martfűi Úszó és Triatlon Klub a Magyar Triatlon Szövetség ranglistái közül, a 2022-es teljesítménye alapján, utánpótlás kategóriában a 9., ami az összesített ranglistában a 15. helyet jelentette számukra 103 klub közül. Az összetett amatőr egyesületi rangsorban pedig a 47. helyen végeztek amatőr versenyzőiknek köszönhetően – hallhattuk Balogh József összegzésében.

A 2022 évben elért eredményeik alapján utánpótláskorú versenyzőik az alábbi minősítéseket érték el:

A „Jövő triatlon versenyzői” címet Jeneses Martin, Gaál Rebeka, Burján Tamás és Jeneses Olívia kapta 2022-ben.

 Bontovics Márk, Danku Botond, Forgács Korinna, Csüllög Marcell és Gáspár Barnabás „Aranyjelvényes” minősítést érdemeltek ki, Pápai Balázs és Tóth Zalán I. osztályú szintet teljesítettek.

A klub két versenyzője, Csüllög Marcell és Pápai Péter már 2021-ben kiérdemelte a Héraklész válogatott kerettagságot.

Az elmúlt évben országos bajnokságokon egyéniben két alkalommal álltak dobogón a klub versenyzői, Gaál Rebeka és Jeneses Martin.

Csapatban 2022-ben négyszer végeztek dobogós helyen, két alkalommal a 3. és kétszer az első helyet szerezte meg a Martfűi Úszó és Triatlon Klub csapata.

Balogh József kiemelte a Pápai Balázs, Pápai Péter, Tóth Zalán, Csüllög Marcell és Gáspár Barnabás alkotta ifi junior fiú csapat eredményét, akik a Klubcsapat Országos Bajnokságon aranyérmet szereztek.

A serdülő MIX váltó csapat is felküzdötte magát a dobogóra, a Deák Dorina, Danku Botond, Forgács Korinna és Takács Zalán alkotta csapat 3. helyezést szerzett a triatlon Mix-váltó Országos Bajnokságon.

Válogatott színekben is képviseltették magukat versenyzők. Csüllög Marcell a Franciaországban megrendezett Ifjúsági Európa-bajnokságon, Tóth Zalán a Lengyelországban megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén állt rajthoz.

Legjobb eredményeiket felsorolva és a versenyeket felidézve korcsoportonként szólították a klub valamennyi sportolóját, akik kitartó és fáradhatatlan munkájukért ajándékot vehettek át a színpadon.

A Martfűi Úszó és Triatlon Klub 2022-ben is több sportversenyt, edzőtábort rendezett, köztük a Mezei Futás Diákolimpiát.

Az est fényét Fodor Luca és Fodor Bence versenytáncosok színvonalas táncbemutatója emelte.

A klub támogatóinak köszöntése is része az évértékelő gáláknak, nekik is megköszönve segítő tevékenységüket. Balogh József elismeréssel szólt edző kollégái: Balogh Máté, Németh Csaba és Kovács Péter, valamint a klub elnöksége egész éves áldozatos munkájáról.

A csapat minden tagja azért dolgozik, hogy közösen elérjék a maguk elé kitűzött céljaikat, segítik és figyelnek a másikra és örülnek egymás sikereinek. Városunk összetartó sportközösségének gratulálunk, és hasonló sikereket kívánunk a következő idényben is!

Székács Szidónia


2022. évben a Martfűi Úszó és Triatlon Klub kiemelt támogatói voltak:

Martfű Város Önkormányzata, Csüllög és Társa Kft.

Támogatásukkal hozzájárultak az évértékelő gála megrendezéséhez:

Bekker Hajnalka - Csató Gergely, Mezőtúr KITE Zrt., Forgács József, Burján István, Szántó Lajos e.v., Székely István Alex e.v., Fargas Gergő e.v., Sándor Mátyás e.v., Barna Géza e.v., Kürti Gym, Benke Zoltán, Szarvasi Úszósport Egyesület Futó szakosztálya, Csernus Csaba, Kecskemét Nyúlcipő Bolt, Benyus Judit, Nagy Katalin - Kehely Cukrászda, Lilla Papír, Sztretye Andi, Best bolt, Panyik Dalma Relax szépségszalon, Majzik Anita Sense of Beauty Szépségszalon, Czinege Fotó, Szekeres Mónika Gizella, Rágyanszky István, Vass Éva,  Ibolya Virág, Sinkáné Szőke Ilona, Oriflame, Arany Főnix Patika, Kecskés Attila-Torony ABC, Petróczki Gábor, Pilkó Bt. Csüllög és Társa Kft., Tiszaújvárosi Triatlon Klub, Legero Hungária Kft., Németh Ádám,  Bűvös Kuckó, Egei-Fekete Krisztina, Milosits Kristóf, Portyázó Porontyok Alapítvány, dr. Papp Antal, Robi Boltja, M&H Ajándéküzlet, Bolax Kft., Szőke Gabriella, Mobil Fizikoterápia Kft., Terasz Cukrászda, Turnyánszkiné Enyedi Andrea, Kontos Róbert - Konti Gumi, Csákváriné Szabados Éva, Generali Biztosító, Molnár Ferencné Berczi Orsolya, Danku László, Murányi Renáta, Szlávikné Csortos Mónika, Juhosné Szabados Renáta, Hallerné Kovács Edit, Deákné Kollár Judit, Gálné Árvai Judit, Benyus Ibolya és Gaál Miklós, Varga Judit és Varga Zoltán, Nagy Lajos, Gáspár Szabolcs.

Köszönjük!Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város