Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ismét sikerrel röptette a nyílvesszőket

Csigás HU kategóriában a 3. helyen zárta a 2023. évi IFAA Teremíjász Országos Bajnokság 2. versenynapját Kocsi István, a Martfűi Városi Sportegyesület Íjász Szakosztályának kiemelten eredményes sportolója.

A Magyar Íjász Szövetség Pályaíjász Szakága február 11-12.-én várta sporttársaikat és az íjászsport iránt érdeklődőket a FEHOVA, a régió legjelentősebb fegyver-, horgászati és vadászati eseménye idején megrendezett teremíjász országos bajnokságra. A verseny a kiállítás „A” pavilonjában zajlott. Nagy Mihály szakosztályvezető ezúton is köszöni Aszódi Ferenc őstermelő a versenyen való részvételhez nyújtott támogatását!

 Sport, szórakozás, különleges életérzés - fogalmazzák meg sokan az íjászattal kapcsolatban, hozzátéve, hogy az íj, amely az emberiség egyik legősibb fegyvere, maga a csoda.

A kis létszámú szakosztály mindenki előtt nyitva áll, aki érdeklődik az íjászsport iránt. Újabb versenyekre készülnek, április végén Martfűn, májusban pedig Tiszaföldváron ragadnak íjat és röptetik a nyílvesszőket.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város