Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Tisztelet és Szeretet! – Id. Honti Gyula (1931-2013) Labdarúgó Emléktorna

2023.03.09-én rendeztük meg a Martfűi Labdarúgó Sportegyesület U11-es 2012-2013-ban született játékosainak labdarúgó teremtornáját, melyre a környékbeli csapatok kaptak meghívást. Az 5 csapatos körmérkőzéses tornán a fiataljaink veretlenül, 15-3 gólaránnyal megérdemelten szerezték meg a kupát. 

 Ez a nap nemcsak az önfeledt focizásról szólt, tiszteletünket és szeretetünket fejeztük ki és emlékeztünk (Gyuszi bácsira) id. Honti Gyulára, egykori szeretett utánpótlás edzőnkre! Hálás köszöszönettel tartozom, hogy 2001-ben az ő segítségével kezdhettem el az edzői pályámat, és gratulálok a csapatomnak is, hogy méltóképpen emlékeztünk rá ezen a napon. Az emléktornán jelen voltak Gyuszi bácsi közeli rokonai Honti Erika, Honti László és Honti Helga is, akik a kupát, érmeket és különdíjakat adták át a gyerekeknek.  

A kupagyőztes csapat tagjai a következők:

Kapusok: Jávor János Péter, Mátyás Zoltán 

Játékosok: Planicska Martin Tivadar, Ivankovic Milán, Kontér Bulcsú, Ferenczi Dávid, Kovács Balázs, Terenyei Zétény, László Patrik, Serfőző Olivér, Varró Dániel, Fábián Zsombor, Karkus Ádám, Karácson Dániel, Hreskó Nándor, Csukodi Noel, Jeneses Martin Thomas 

Legjobb kapus: Jávor János Péter Martfű 

Legjobb játékos: Terenyei Zétény Martfű 

Gólkirály: Krasznai Balázs Tiszaföldvár

Különdíjak: 

Bata József Kengyel

Jáger Viktor Tiszaföldvár

Kontér Bulcsú Martfű

Fábián Zsombor Martfű 

Köszönet Szántó Lajosnak, Benedek Tibornak, a Martfűi Labdarúgó Sportegyesületnek és mindenkinek, aki segített a remek hangulatú emléktorna megvalósulásában.

Trencsényi Tamás


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város