Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Martfű Majális ismert előadókkal, főzőversennyel és vidámparkkal

Fiataloktól a szépkorúakig, mindenki számára izgalmas szórakozási, kikapcsolódási lehetőségekkel érkezik a Martfűi Majális. Koncertek, vidámpark, ügyességi játékok, főzőverseny és még sok tartalmas program várja a kilátogatókat 2023. április 30-án és május 1-jén a Kikötő téren. Martfű 34 éve város. Az egésznapos Martfűiek napja városi majálison erről is megemlékezünk.

Április 30-án vasárnap a koránkelők először a 8 órakor kezdődő II. RETRO BOLHAPIAC, ALKATRÉSZBÖRZE ÉS KÉZMŰVES VÁSÁRON vehetnek részt. Délutántól NÉPI FA- ÉS ÜGYESSÉGI JÁTÉKOKON tehetik próbára magukat a gyerekek. Este a remek hangulatról Dj Ron gondoskodik a (TISZA)PARTI DISZKÓBAN.

Május 1-jén hétfő délelőtt rendezik meg a szokássá vált „HAGYOMÁNYOS ÉTELEK FŐZŐVERSENYÉT”, melyre még várják családok, barátok, munkahelyi társaságok jelentkezését április 27-ig a Művelődési Központban személyesen vagy a muvk@martfu.hu e-mailen.

Délután helyi MŰVÉSZETI EGYÜTTESEK, VARGA FERI és BALÁSSY BETTI, az X-Faktor fiatal tehetsége KISS KEVIN, illetve martfűi kötődésű, sokak számára jól ismert zenei formációk, a FREEBIRDS és a TAJPÁN zenekar is színpadra lép a munka ünnepe alkalmából szervezett szabadidős és szórakoztató programok keretében. Az előadások díjtalanok.

A rendezvény egész ideje alatt vidámpark, büfé, kézműves foglalkozások és kirakodóvásár várja látogatóit.

A Martfűi Majális Martfű Város Önkormányzata támogatásával, a Művelődési Központ szervezésében és a Településüzemeltetési csoport segítő munkájával valósult meg.

Érezzük jól magunkat együtt ezen az alkalmon is, városunk nagy közösségében!

 

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város