Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Újabb, KiK üzlettel bővült Martfű bevásárlóközpontja

2023. november 16-án csütörtökön reggel 9 órakor megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a KiK Textil és Non-Food Kft. legújabb egysége Martfűn, a Földvári úton, a Lidl mellett.

A hivatalos nyitási napot megelőzően, november 15-én délután zártkörű rendezvény keretében adták át Martfű új, textil és non-food termékeket kínáló üzletét.

Az ünnepélyes megnyitóra Rikk Róbert, a KiK ügyvezető igazgatója, Bari Zsolt országos értékesítési vezető és Halász Gergely expanziós vezető részvételével került sor, aki az átadást jelképező szalag átvágására dr. Papp Antalt kérte fel. Martfű polgármestere örömmel üdvözölte a városközpont déli területén épülő bevásárlóközpont részeként megnyitó üzletet, amely településünk fejlődésének újabb, fontos mérföldköve. A városvezető sok sikert és szép eredményeket kívánt az üzemeltetőknek, az üzlet munkatársainak és minden helybéli vagy máshonnan érkező vásárlónak!

 

A nemzetközi kereskedelmi lánc 116. hazai üzletét nyitotta meg Martfűn, amely, a forgalomtól függően, 6-7 főnek biztosít munkát – mondta el kérdésünkre válaszolva Bari Zsolt, a KiK országos értékesítési vezetője. Az új üzlet helyszínének kiválasztása során fontos szempont volt a 442-es főút melletti elhelyezkedése és más, köztük élelmiszerüzlet közelsége. Számítanak a martfűi vásárlókra, akiket széles árukínálattal várnak új üzletükben.

A nyitóparty keretében lehetőség nyílt az új arculattal épült üzlet megtekintésére, kedvezményes vásárlásra, és a szerencsekerék megforgatásával ajándékokra is szert tehettek a martfűi KiK üzlet első vásárlói.

Herbályné Kalmár Irén


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város