Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Energetikai beruházás – Energetikai képzés - Az alkalmazott energetikai megoldásokról, eszközökről és azok használatáról tájékozódtak

Martfű Város Önkormányzata a TOP Plusz 2.1.1-21-JN1-2022-00001 azonosítószámú, „Nyugdíjas Klub épületének közel nulla energiaigényű korszerűsítése Martfűn” című projekt keretén belül energetikai képzésben részesítette a Martfűi Kossuth Úti Nyugdíjas Klub tagjait 2024. január 16-án.

A Martfűi Kossuth Úti Nyugdíjas Klub épületének felújítását követően, 2024. január 16. napján az épületet használó Nyugdíjas Klub tagjai olyan oktatásban részesültek, mely során tájékozódtak az alkalmazott energetikai megoldásokról, megtanulták, kipróbálták a beépített új berendezéseket, eszközöket, valamint megismerték a helyes üzemeltetésük szabályait.

 

A képzés keretében az épületet használók információkat kaptak az energetikai beruházás fontosságáról, megismerték annak környezeti hozadékait, hasznát.

Dr. Csűrök Tibor energetikai szakértő a projekt bemutatását követően beszélt a beépített technológiákról (hőszivattyú, vízmelegítő, napelem és inverter, műanyag nyílászárók, radiátorok és elektrosztatikus szelepek, digitális szabályozó, hőszigetelés), továbbá ismertette az eszközök működési elvét, és a fizikai használatukról is oktatta a jelenlévőket, majd rövid összefoglalóval és érdeklődő kérdések megválaszolásával zárta a képzést.

A Nyugdíjas Klub tagjai az új tudásuk frissítéséhez megkapták a képzési anyagot, hogy az a későbbiekben segítséget nyújtson a berendezések használatához.

Martfű Város Önkormányzata

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város