Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Értünk van a parádé

A farsangi témanap keretében jelmezes télűző mulatságot rendezett a Martfűi József Attila Általános Iskola február 16-án pénteken.

A gyerekek szebbnél-szebb öltözékekkel készültek a jelmezversenyre. Az ötletek tárháza kifogyhatatlan. Az alkalomra a tantermek és a folyosók is a témához „öltöztek”. A termek dekorálása az osztályfőnökök és a gyerekek feladata minden évben. Ez a tevékenység nem csak szórakoztató, de csapatépítő jellege is van, valamint serkenti a versenyszellemet, mivel a diákönkormányzat értékeli az osztályok munkáját.

A szülői munkaközösség jóvoltából incsi-fincsi büfé működik, ahol minden kapható, mi szem-szájnak ingere. A délután folyamán lehetőség van „letáncolni” a rengeteg finomságot a discoban, amit külön az alsó tagozat, külön a felső tagozat számára rendezünk.

Tombola nélkül nincs farsangi mulatság, nálunk pedig nincs csalódott gyermek. Az összes eladott tombola kisorsolásra kerül, hogy mindenki arcán mosoly legyen. A tombolatárgyakért köszönetet mondunk a felajánlóknak!

Kása Krisztina

>>>Tovább a 2024.02.16 - Farsang a martfűi általános iskolában I képgalériához

>>>Tovább a 2024.02.16 - Farsang a martfűi általános iskolában II (beküldött képek) képgalériához

 


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város