Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Erőemelés – Ismét Európa-bajnok a martfűi sportoló

Petróczki Magdolna aranyéremmel tért haza a malagai Classic Masters Erőemelő Európa-bajnokságról, M2 52 kg-os súlycsoportban – adta hírül a Magyar Erőemelő Szövetség 2024.02.14-én.

Városunk közismert sportolóját ebből az alkalomból Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében dr. Papp Antal polgármester is örömmel köszöntötte február 28-án, a testület kulturális szakbizottságának ülésén. Virágcsokor és emléklap átadásával gratulált Magdika a korosztályában is példaértékű sportteljesítményéhez.

– Nem az életkoron múlik, hogy mikor tudjuk a legtöbbet nyújtani, mindig a célokat kell kitűzni és azok függvényében kihozni magunkból a maximumot – reagált az elhangzottakra Petróczki Magdolna.

A 30 ország közel 400 sportolóját felvonultató, Spanyolországban megrendezett kontinensviadalon az első helyezést 295 kg összetett eredménnyel érte el (guggolás: 87,5 kg; fekvenyomás: 72,5 kg; felhúzás: 135 kg).

Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár szakaszvezetője, az alakulat katonája több mint 30 éve űzi versenyszerűen ezt a sportot, sikert sikerre halmozva. Újabb Európa-bajnoki címéhez szívből gratulálunk!

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város