Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Elhunyt Kozma Imre, Martfű Város korábbi polgármestere

Tisztelt Martfűi Polgárok! Megrendülten tudatjuk, hogy Kozma Imre, Martfű Város korábbi polgármestere 2024. 03. 15-én, életének 83. évében örökre megpihent. Temetéséről hozzátartozói a későbbiekben tudnak tájékoztatást adni.

Őszinte részvétünk a családnak!

Emlékezzünk rá a MÁS - Martfűi Állampolgárok Sajtója 1997. augusztus 28.-i lapszámában írtakkal:

„Martfű város fejlődése érdekében kifejtett áldozatos és kimagasló tevékenységéért, következetes végrehajtói, irányítói munkájáért a város képviselő-testülete Martfű Városért Kitüntetést adományozott Kozma Imre polgármesternek.

Kozma Imre 1985. óta településünk tanácselnöke, majd polgármestere. A kezdetektől foga óriási akarással és erőfeszítéssel sajátította el a helyi közigazgatás sajátos és szerteágazó szabályozásait.

Munkája során mindig elsődleges és kiemelt feladatának tekintette a település fejlesztését, az intézmények zavartalan működését, az itt élő emberek életkörülményeinek megtartását, javítását. Településirányító munkáját számos új intézmény, bővülő úthálózat, a település egészét átfogó gáz- és szennyvízhálózat, teljeskörű telefonellátás, kábeltelevíziós rendszer megvalósítása fémjelzi.

Fontosnak tartotta és tartja a lakossági összefogást, a civil szervezetek, az egyházi közösségek támogatását. Ennek az összefogásnak az eredménye az új városközpont, ahol az elmúlt évi városháza avatás után újabb értékkel, egy csodálatos Szent István-szoborral gazdagodott Martfű város.

Személyiségére a település érdekét szolgáló nyitottság, kezdeményezőkészség, vállalkozószellem és az új iránti fogékonyság jellemző, mellyel a város dinamikus fejlődését, az itt élő emberek érdekeit szolgálja – szólt az indoklás, melyet igazolt az a hatalmas taps, ami a kitüntetés átadását kísérte.”

Martfű Város Önkormányzata

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város