Dr. Papp Antal polgármester köszöntője

Martfű szép és élhető hely, ahol szinte minden megtalálható. Kiemelkedő óvodai és bölcsődei nevelés, kiváló általános iskolai oktatás, nagy múltú középiskola, erősödő szakképzéssel. Színvonalas kulturális élet, kivételes befogadó terű Művelődési Központ, a város a Tisza Cipőgyárral közös múltjára emlékeztető hely- és ipartörténeti kiállítással. Büszkeségünk a főtér, a Hild-díjas Szent István tér, a Szent István szoborral, a modern Városházával, templomokkal.

Itt található, Martfűvel együtt lélegzik a Tisza legnagyobb kanyarulata, csodálatos, horgászásra kiválóan alkalmas Tisza-parttal, tájvédelmi körzetben, fekete nyár ritkaságokkal.

Kikapcsolódni hív a Martfű Termál SPA, a gyógyfürdő gyógyvizes medencéivel és sportmedencés uszodájával, a turisztikai komplexum wellness és konferenciaközpontjával igényes helyszín a legkülönbözőbb rendezvények számára.

Szeretettel látjuk vendégeinket a Majálison, a Martfűi Ünnepi Napokon, az önkormányzat és a Martfű Termál SPA együttműködésében az ÖrökZöld Tisza Fesztiválon.

Martfű az ország egyik legfiatalabb városa. Dinamikusan fejlődő, fiatalos gondolkodású, erős ipari kisváros, és ami szintén fontos, kiemelkedően biztonságos település.

A vállalkozásokat arra bíztatjuk, hogy jöjjenek Martfűre, helyet biztosítunk számukra. Az itt élő emberek tudnak és szeretnek is dolgozni. Jó kapcsolatra törekszünk a helyi vállalkozókkal és a város lakóival is. Erősödik az összefogás, és ez az összetartó közösség szeretettel látja az idelátogatókat és az ide érkezőket is.

Dr. Papp Antal
Martfű város polgármestere