A megye kiválóságai között a Martfű Városi Nőikar

Nagyszabású gála keretében adta át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Prima Díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színháztermében, 2021. szeptember 18-án.

Az idén ismét közönség előtt megrendezett, kulturális műsorral színesített területi Prima Gálán a Martfű Városi Nőikart és Szabó Zsolt karnagyot is a döntősök tízes listáján köszöntötték, bemutatva a nőikarról készült kisfilmet.

A Martfű Városi Nőikar a Prima Jász-Nagykun-Szolnok Megye Díj 2021 középdöntőjében, a Magyar Zeneművészet kategóriában a legtöbb szavazatot kapta az Új Néplapban megjelenő szelvényeken, amellyel a döntőbe is bejutott. A kategóriagyőztesek között az augusztus végéig tartó, újabb szavazási folyamat végén dőlt el az idei díjazottak sora.

A tíz kategóriagyőztes döntős közül, egy különdíj és a közönségdíj mellett, végül hárman vehették át a megyei Prima Díjat.

2021-ben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Prima Díjat a magyar színház és filmművészet kategória jelöltje, Baranya Dávid táncművész, a magyar tudomány kategória jelöltje, dr. Rusvai Miklós virológus és a magyar sport kategória jelöltje, Bodonyi Dóra kajakos kapta.

A nőikar tevékenységének újabb elismerése, hogy a megyei Prima Díj zeneművészeti kategóriájának győzteseként köszönthettük őket, amelyhez szívből gratulálunk!

A kórus nagyon köszöni a támogató szavazatokat, térségünk és városunk lakóinak segítő figyelmét és gratulációit.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város