Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Színház mindenkinek! - Nem élhetek muzsikaszó nélkül

Egy újabb zseniális előadást hozott el Martfűre a Déryné Program. Remek színészek, pazar díszlet, élőzene és ismerős dallamok segítségével ismertük meg Nyiri Balázs és Pólika történetét. A Déryné Társulat, a program saját színházi társulatának Móricz Zsigmond regénye alapján készült Nem élhetek muzsikaszó nélkül című zenés darabja nem volt híján a mulatozásnak, humornak, így hamar magával ragadta a közönséget.

Meglepetésként a színészek az előadás kezdetén egy jó házigazdához illő módon finom falatokkal, itallal kínálták az egybegyűlteket, az előadás szünetében pedig az alakoskodók hozták el a farsangi hangulatot a nézőtér sorai közé.

A 2020-ban indult Déryné Program célkitűzése, hogy színvonalas színházi produkciókat juttasson el az ország minél több településére. A kulturális misszió jelmondata: "Színház mindenkinek!" A négy alprogramot magába foglaló, hiánypótló kezdeményezés széles körben szólítja meg a magyar színházi élet résztvevőit, színházakat, alkotótársulásokat, a befogadó intézményeket és a kultúrafogyasztókat.

Egy-egy előadás-választási időszakban, pályázat keretében, 100 kiajánlott előadást felvonultató repertoárból szemezgethetnek a művelődési házak és a kulturális intézmények - így a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár is -, kedvezményes áron.

A Déryné Program Vándorszínház alprogramjában megvalósult újabb, nagyszabású színházi előadás ezúttal is nagy sikert aratott a helyi és a környező településekről érkező közönség körében, a martfűi kulturális intézmény kiváló adottságú színháztermében.

Kovács Andrásné


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város