Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Pályázati kiírás civil szervezetek önkormányzati támogatására

A helyi civil szervezetek 2024. évi támogatására, a pályázati kiírásban megjelölt célok megvalósítására pályázatot írt ki Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2024. február 29-ei ülésén. A pályázatok benyújtásának határideje 2024. március 29. A benyújtási határidő utolsó napja nagypéntekre esik, ezért a pályázat benyújtásának utolsó időpontja 2024. április 02. 10:00 óra.

Az önkormányzati támogatás célja a helyi civil szervezetek működésének, a közösség érdekében végzett közcélú tevékenységének elősegítése, a civil szervezetek öntevékenységre épülő szakmai, szociális, egészségügyi, szabadidős programjai, környezetvédelmi, kulturális, művészeti és ifjúsági rendezvényei, pályázati céljai megvalósításának támogatása.

A pályázattal az önkormányzat a civil szervezetek a 2024. január 1. és 2024. december 31. időszakban létrejövő, a pályázati célok között részletezett tevékenységének gyakorlásához, programjainak megvalósításához nyújt egyszeri, vissza nem térítendő támogatást, elszámolási kötelezettséggel.

Pályázatot a Martfű város közigazgatási területén működő, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény alapján Magyarországon nyilvántartásba vett civil szervezet, civil társaság nyújthat be.

Pályázatot az önkormányzati rendelet szerinti pályázati adatlapon, a pályázati felhívásban megjelölt mellékletekkel együtt lehet benyújtani, Martfű Város Polgármesterének címezve, vagy ajánlott postai küldeményként beküldeni. Pályázati adatlap beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban vagy letölthető Martfű Város Önkormányzatának (www.martfu.hu) honlapjáról.

A pályázatokat 2024. március 29.-én 10 óráig lehet benyújtani, személyesen a Martfűi Polgármesteri Hivatal II. emelet 206. irodájában, postai úton a Martfű Város Önkormányzata 5435 Martfű, Szent István tér 1. címre.

Herbályné Kalmár Irén

Pályázati felhívás, adatlap>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város