Energetika

Martfű Fenntartható Energetikai Akciótervének munkaanyaga

Közmeghallgatás - Társadalmi vita a város fenntartható energetikai akciótervéről

Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. szeptember 20-án, csütörtökön, 16 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Martfű Városi Művelődési Központban. Téma: Martfű Város fenntartható energetikai akcióterve.

Társadalmi vita, lakossági fórum Martfű város fenntartható energetikai akciótervéről

A képviselő-testület 2012. szeptember 20-án, csütörtökön közmeghallgatást tart, amelynek kiemelt témája Martfű város fenntartható energetikai akcióterve. Az önkormányzat az ENEREA Észak-alföldi Regionális Energia Ügynökséggel elkészíttette az akciótervre vonatkozó javaslatot, amelyet társadalmi vitára bocsát. A képviselő-testület ezt követően, a lakossági és vállalkozói vélemények ismeretében dönt az akcióterv tartalmának véglegesítéséről.

Dr. Kiss Edit polgármester, a Martfű város fenntartható energetikai akciótervére vonatkozó legfontosabb tudnivalókról, az elemző anyagok alapján elkészített javaslatokról összeállított, vitaindító tájékoztatóját ajánljuk a honlap látogatói figyelmébe. 

Cél és eszköz a megújuló energiahordozók használata

Elkészült Martfű Fenntartható Energetikai Akciótervének munkaanyaga. A tervezetet többfordulós társadalmi vitára bocsátja az önkormányzat a lakosság és a helyi vállalkozások körében. Értékelik a beérkezett javaslatokat, észrevételeket, majd ezek ismeretében kerül sor az energetikai akcióterv véglegesítésére - döntött a képviselő-testület a június 28-i ülésén.

Martfű Fenntartható Energetikai Akciótervének munkaanyaga

Energiatermelés

Az önkormányzati intézményekre telepített napkollektorok energiatermelése intézményenként megtekinthető a SUNNY PORTAL oldalán az alábbi linkeken

Eredményes energetikai pályázatok

Oldaltérkép