Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Május 9-től várjuk a polgármester- és önkormányzati képviselőjelölteket

www.martfu.hu honlap, Martfű Város Önkormányzatának Hivatalos Honlapja valamint a Martfű Közéleti Magazin díjmentes bemutatkozási lehetőséget kínál a polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltek számára a 2024. évi Helyi Önkormányzati Választás kampányidőszakában.

A városi honlapon a polgármesterjelöltek 3 perces, a képviselőjelöltek 1 perces video összefoglalóban ismertethetik városvezetési, önkormányzati elképzeléseiket. A Martfű Média a videókat térítésmentesen készíti és hozza nyilvánosságra a városi honlapon és facebook oldalán.

A videók elkészíttetésére az önkormányzati képviselő- valamint a polgármesterjelöltek bejelentési határidejét követően, előzetes időpont egyeztetéssel, május 9-től május 16-ig biztosítunk lehetőséget. A videók május 22-től június 9-ig lesznek láthatóak a városi honlapon.

A Martfű Közéleti Magazin várhatóan május 24-én megjelenő lapszámában is ismertethetik programjuk főbb elemeit a polgármesterjelöltek fél oldal (kb. 380 szó), a képviselőjelöltek negyed oldal (kb. 180 szó) terjedelemben, név szerinti sorrendben.

A jelölt fényképe és meghatározott terjedelmű bemutatkozó szövege digitális formában a martfumedia@gmail.com email címen vagy személyesen adható le a média szerkesztőségében, 2024. május 9. és 14. között. A közzétételhez személyes egyeztetés és nyilatkozat aláírása is szükséges. Tel.: 70 380 6187

A bemutatkozó video és szöveg tartalma nem sértheti a hatályos jogszabályokat, a személyiséghez fűződő jogokat és a közízlést, reklámjellegű, hirdetésszerű közlendőt, politikai rendezvényre szóló meghívót nem tartalmazhat.

A bemutatkozó anyagok tartalmáért a polgármester- és képviselőjelöltek felelősek.

A hiteles és teljes tájékoztatás érdekében tisztelettel várjuk a jelölteket!

A díjmentes bemutatkozási lehetőségeken túl, tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve közzétesszük a Martfű Város Önkormányzata sajtótermékeire vonatkozó, a 2024. évi Helyi Önkormányzati Választás és Európai Parlamenti Választás kampányidőszakában érvényes politikai hirdetési árjegyzékeinket is.

Herbály Jánosné Kalmár Irén
médiavezető

Martfű Közéleti Magazin Politikai hirdetés árjegyzék 2024. ÖV EP>>>

Martfű Város Önkormányzatának Hivatalos Honlapja Politikai hirdetés árjegyzék 2024. ÖV EP>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város