Turizmus

Gyógyhellyé minősítés, fesztivál, beruházások és pályázatok a turizmusfejlesztés jegyében

Az I. Média Horgászkupával egybekötve, sajtótájékoztatóra is várta a turisztikai szakmédiumok képviselőit a Martfű Termál SPA 2016. június 25.-én szombaton. A sajtótájékoztató résztvevői megismerkedhettek a Martfű Termál tóval, mint új turisztikai és szabadidős lehetőséggel, aktuális információkat hallhattak Martfű Országos Gyógyhellyé minősítéséről, az idei, V. ÖrökZöld Tisza Fesztiválról, a Martfű Termál SPA fejlesztési terveiről, pályázatairól, valamint az újonnan alakult Invictus Úszó- és Vízilabda Klubról.

2016. július 13.

I. Média Horgászkupa

 Hagyományteremtő céllal horgászversenyt rendezett a Martfű Termál SPA, a martfűi Termál Horgászegyesület és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MUOSZ) Patakpart Horgászegyesülete 2016. június 25.-én szombaton. Az I. Média Horgászkupának a martfűi turisztikai komplexum horgásztava adott helyet.

2016. június 29.

Martfű is bemutatkozott a 18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásáron

A Martfűi Néptáncegyüttes fellépése nyitotta 2016. április 15-én a 18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásárt, melyen több mint 70 kiállító várta ajánlataival az érdeklődőket. A rendezvény díszvendégeként a Tiszazug 12 települése, közöttük Martfű is bemutatkozott kultúrájával, látnivalóival. – Örömmel jöttünk megmutatni városunkat, múltunkat, gyökereinket – mondta el dr. Papp Antal polgármester, hangsúlyozva a rangos kiállítás Martfű turisztikai jelentőségét is erősítő szerepét.

2016. április 21.

18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár április 15-16-án – Martfű is kiállítja turisztikai és vendégcsalogató értékeit

A Díszvendég Tiszazug egyik településeként Martfű is bemutatkozik, a Martfű Városi Művelődési Központ szervezésében, a rangos Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásáron, mely 18. alkalommal 2016. április 15-16-án várja látogatóit az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

2016. április 13.

Éves közgyűlésén adott számot működéséről a Magyar Fürdővárosok Szövetsége

Mezőkövesden várta tavaszi közgyűlésére tagjait 2015. május 15-én a Magyar Fürdővárosok Szövetsége, mely 22 éve képviseli az országos szövetséghez csatlakozó fürdők és fürdővárosok közös céljait. A közös érdekképviseletet és a turizmus igényeit szolgáló civil szervezethez Martfű Város Önkormányzata két éve csatlakozott, az egészségturizmust erősítő partneri kapcsolatok, fejlesztési lehetőségek céljával.

2015. június 10.

Pozitív tendenciák megyénk turisztikai adataiban - Elindult Jász-Nagykun-Szolnok megye új turisztikai információs portálja a www.alfoldszive.hu címen

Közös sajtótájékoztató keretében tájékoztatta a nyilvánosságot a Megyeházán 2015. április 16-án Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.

2015. április 20.