Sport

Ismét nagy sikert aratott az év utolsó focitornája

Az egésznapos Szilveszteri Teremlabdarúgó Kupán 18 csapat mérkőzött meg 2022. december 30-án, a Városi Sportcsarnokban. A Martfű Városi Szabadidős Kör Egyesület hagyományos sportrendezvényén ezúttal is összeszokott klubok, baráti társaságok igyekeztek megszerezni a győztesnek járó serleget.

2023. január 17.

Büszkék vagyunk kiemelkedő sporteredményeikre

56 fiatal sportoló vehette át Martfű Város Önkormányzata elismerését a 2022. évi Sportgála rendezvényen, december 12-én, a Művelődési Központban, ahol ismét együtt ünnepelhettünk. Hagyományosan a minden év ezen időszakában megtartott esemény keretében díjazzák azokat a tehetséges gyerekeket, akik magatartásukkal, sporttevékenységükkel, elért eredményeikkel példát mutatnak társaiknak és mindannyiunknak.

2023. január 12.

Szilveszteri Teremlabdarúgó Kupa

2022-ben ismét várja a sportolni vágyókat és az érdeklődőket a Szilveszteri Teremlabdarúgó Kupa december 30-án a Városi Sportcsarnokban, 7:00-től 20.30 óráig. A szervező Martfű Városi Szabadidős Kör Egyesület szeretettel hív mindenkit az év utolsó focitornájára.

2022. december 15.

Erőemelő és fekvenyomó magyar bajnokság – Martfűi versenyzők az első helyen

2022. november 12-én Cegléden, az Ungvári Miklós Judo Központban rendezték meg a Magyar Erőemelő Szövetség idei utolsó hivatalos erőemelő, illetve fekvenyomó magyar bajnokságát. Az Erőművek Sportegyesület hat - köztük két martfűi - sportoló első helyezésével, rendkívül eredményes versenyt zárt.

2022. november 14.

A sikeres jövő is biztosítva van az egyesület számára

Szép eredményekkel büszkélkedhetnek a Martfűi Úszó és Triatlon Klub ifjú versenyzői, Csüllög Marcell és Tóth Zalán, akiknek az idei évben nemzetközi versenyeken is sikerült megmérettetniük magukat.

2022. november 09.

Ismét Grassroots Fesztivál Martfűn

Töretlen lelkesedéssel idén is folytatjuk a Játékvár óvodában a jó hangulatú, játékos ovis Grassroots Fesztivált. 2022. október 14.-én a műfüves pályán láttuk vendégül Cserkeszőlő és Tiszakürt kis focistáit. Ezen a közös mozgásos eseményen, a hagyományokhoz híven a labda kapta a legnagyobb szerepet.

2022. október 27.

A félmaratonon is bizonyított

2022.09.11-én 34 katona, köztük Bácsmegi Boglárka, a Ludovika Zászlóaljat képviselve vállalkozott a Wizz Air Félmaraton Budapest táv teljesítésére, hogy bizonyítsa kitartását és rátermettségét. Boglárka ideje 1 óra 57 perc.

2022. szeptember 30.

Labdarúgás - Megye I. Martfű - Tiszaföldvár 1-0

Két igazi rivális, Martfű és Tiszaföldvár labdarúgócsapatai feszültek egymásnak a megyei első osztály szeptember 17. szombati küzdelmében, Martfűn. A listavezetésért és a presztízsért zajló csúcsrangadó a martfűi csapat győzelmével zárult, megerősítve a tabellán korábban elfoglalt első helyét.

2022. szeptember 23.

Racketlon Páros Szabadidős Országos Bajnokság és F.Nagy Géza Tenisz Emlékverseny

Nemzetközi mezőny és világbajnoki érmesek, helyezettek az indulók között a Mozdulj Martfű rendezvénysorozaton. 2022.08.26-28. között 3 nap, 4 martfűi és 1 szolnoki helyszín, 21 versenyszám, 197 fő nevezés, 21 településről, 4 országból: Magyarország, Románia, Spanyolország, Szerbia.

2022. szeptember 02.

Világbajnoki érmek és értékes helyezések - Martfűi Városi Sportegyesület

2022. augusztus 19-22. között Bécsben rendezték meg a Racketlon Senior Világbajnokságot, amelynek számszerű mutatói: 500 játékos, 800 nevezés, 80 csapat, 35 ország, köztük a Martfűi Városi Sportegyesület kiváló sportolóival. Eredményeikről Sági István, az MVSE vezetője tájékoztatott.

2022. augusztus 29.

Több generáció kézilabdásai találkoztak

Martfűi kézilabdás sportbarátok találkoztunk 2022.08.13.-án a Fehér Delfin Sörözőben. Négy generáció játékosai üdvözöltük egymást, elevenítettük fel régi szép emlékeinket. Megemlékeztünk azokról a játékostársainkról is, akik már sajnos nem lehetnek köztünk!

2022. augusztus 17.

UTT 130 - A martfűi Reboot a dobogó 2. fokán

A MaratonMan idén 6. alkalommal rendezte meg az Ultra Tisza-tó 130 (UB Kisköre) elnevezésű versenyt a Tisza-tó körül 2022. július 2-3-án.

2022. július 26.

Eredményes szezont zártak sakkozóink – Nyári sakktáborba várják a gyerekeket

A koronavírus járvány miatt a sakkversenyek másfél éves szüneteltetése után 2021 őszétől, nagyon óvatosan ugyan, de megindultak a versenyek.

2022. június 15.

Elkezdték a versenyzést a triatlonosok! -

Duatlon Országos Bajnokság és Duatlon Diákolimpia Országos Döntő, Balatonboglár

Balatonbogláron rendezték az idei Duatlon és Duatlon Mix-váltó bajnokságot. Egyesületünk a versenyen 28 fővel állt rajthoz. Főként utánpótlással képviseltette magát klubunk, de üde színfoltja volt csapatunknak a szülőkből összeállított felnőtt MIX váltónk. A hétvégi mérleg két érem és további értékes helyezések. Eredmények:

2022. június 14.

Újpesti focisták Martfűn

Május 11-én a nagynevű lila-fehér klub közvetlen utánpótlását jelentő fiatalokból álló Újpest II lépett pályára városunkban barátságos mérkőzésen. A találkozó apropóját az adta, hogy a vendégeket erősíti a martfűi Fehér Csanád, aki korábban a felcsúti Puskás Akadémiát is megjárta, sőt a tavalyi szezonban már az NB I-ben is bemutatkozott.

2022. május 13.

Jó úton jár a martfűi foci utánpótlása

A pandémia miatt 2019 óta először került megrendezésre térségünk legrangosabb utánpótlás tornája 2022. május elsején Rákóczifalván. Idén minden korábbinál több csapat nevezett, így alig lehetett parkolóhelyet találni az eseménynek otthont adó sportpálya környékén. A rendezvény színvonaláról mindent elmond, hogy többek között valamennyi szolnoki egyesület ott volt a nevezettek között.

2022. május 12.

Újra ovis Grassroots Fesztivál Martfűn

Ebben a nevelési évben másodjára rendezhettük meg 2022. április 4-én az ovisainknak ezt a vidám focis sportfesztivált, amit minden kis martfűi Bozsikos már nagyon várt. Az OTP Bank Bozsik- Program Grassroots Fesztiváljának szervezője a Magyar Labdarugó Szövetség volt.

2022. április 19.

MLSE Labdarúgó Utánpótlás – U11-es korosztály

Az őszi idénnyel elégedett vagyok, mert egyre többen szeretnek az edzésekre járni és a szülők is egyre jobban látják értelmét, az edzéseknek és a mérkőzéseknek is! Jó érzéssel tölt el, hogy ezek a gyerekek jól érzik magukat és megtanulnak alkalmazkodni egymáshoz, a szabályokhoz és a változó körülményekhez! Olyan közösséget alkotnak, amelyben megtanulnak sportszerűen győzni, veszíteni, küzdeni, tisztelik és szeretik egymást.

2022. április 04.

Állóharci technikák Növényi Norberttől

Küzdősport közösségünk tagjai a múlt hétvégén Szolnokon jártak, ahol lehetőségük volt egy edzésen részt venni, amelyet a birkózó olimpiai bajnok, Növényi Norbert irányított.

2022. március 22.

Újra pezseg az élet a Victory Klubban

Az évet egy Válogatott alapozó táborral kezdtük a Mátrában, ahol rendkívüli terhelést kaptak a versenyzők, remekül teljesítettek. Ezt követően január végén megtartottuk Martfűn a Victory Branch téli táborát, ahol közel 70 fővel dolgoztunk a 3 nap alatt. Versenyfelkészítés és vizsga gyakorlás volt a fókuszban.

2022. február 23.

MÚTK - Martfűi Úszó és Triatlon Klub

Kiváló eredmények az Úszó Diákolimpia Megyei Döntőjén (Karcag 2022.02.04.)

A napokban rendezték meg Karcagon az Úszó Diákolimpia Megyei Döntőjét. A martfűi triatlon klub versenyzői közül 30 fő képviselte iskoláját az úszóversenyen. Diákjaink kiváló eredményeket értek el. Kiváló helyezésekkel, szép egyéni csúcsokkal zártuk a versenyt.

2022. február 16.

Újabb íjász sikerek

A Magyar Íjász Szövetség a 3D szakág 2021. évi Országos Bajnokság ez év januárjában kiadott összesítése alapján a martfűi Kocsi István a veterán (51 év feletti) korcsoportban 3. helyezést ért el – tájékoztatott Nagy Mihály, az MVSE Deák Miklós Íjász Szakosztály vezetője.

2022. február 07.

Őszi második a martfűi csapat!

November 28-án véget ért a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Hosszú évek után Martfű nevével ismét a legjobbak között találkozunk! A Martfűi LSE kiváló teljesítményt nyújtva, mindössze két vereséget elszenvedve a második helyről várja a tavaszi folytatást. A siker értékét növeli, hogy a keretben 15 saját nevelésű játékos szerepel, ami bizony nagyon régen fordult elő.

2021. december 09.

A Pető Zoltán - Pintér Mónika Mária páros az ország legsikeresebb táncpárja lett 2021-ben gyermek korosztályban

A két tízéves fiatalból álló páros az iskolai testnevelés óra keretein belül ismerkedett meg a társastánccal. Tanárnőjüknek, Prozlik Annának azonnal feltűnt a tehetségük, így az ezt követő minden művészeti iskolás versenyen megmérettethették magukat. Kiemelkedő eredményeiknek és gyors fejlődésüknek köszönhetően 2019. februárjában 8 évesen már a Szilver TSE leigazolt sportolói lettek. Azóta többek között 29 arany- és 13 ezüstérmet szereztek. Számtalanszor bebizonyították azt is, hogy nemcsak a saját korosztályukban, hanem az idősebb korosztályhoz felnevezve is megállják a helyüket.

2021. december 09.

Tóth Zalán remekelt a törökországi triatlon EB-n!

Triatlon Ifjúsági Európa-bajnokság 2021. szeptember 29. - október 3. Törökország - Alanya

A festői szépségű közismert tengerparti üdülőváros, a törökországi Alanya adott otthont a 2021. évi Triatlon Ifjúsági Európa-bajnokságnak szeptember 29. és október 3. között, melyen a Magyar Válogatott tagjaként hazánkat képviselte Tóth Zalán, a Hajnóczy 11. b. osztályos tanulója, a Martfűi Úszó és Triatlon Klub versenyzője – adta hírül honlapján a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium.

2021. október 26.